Bayer Zsolt: Nagy Blanka még csak 18, és már egy igazi, kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli

2019 január 15., kedd 7:01
1277

A nemzetstratégiai jelentőségű Echo Tv vasárnap esti műsorában Bayer Zsolt polgári, konzervatív gondolkodó – mielőtt vendégül látta Szijjártó Péter külügyminisztert – beszélt többek között Nagy Blankáról, a 18 éves gimnazistáról, aki egy kecskeméti tüntetésen elmondott, nagyon dühös, káromkodós beszéddel vált ismertté. (A Bayer Show vonatkozó része 7:26-tól látható.)

Bayer Zsolt a diáktüntetőről azt mondta:

„Ő a mi kis Blankánk, a jövő politikusasszonya, ugye, aki ha gimnazista, akkor maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. És még csak 18 éves!”

Bayer Zsolt, aki évek óta főállásban küld el bárkit a jó büdös kurva anyjába, azért húzta fel magát ennyire, mert Krúdy Gyula vagy az ő idejében gimnazistának lenni „ethosz volt”. Aztán megalapították a Fideszt huszonévesen, kommunistákkal hadakoztak, és volt tétje annak, mit csinál az ember: „Mégiscsak benne volt a pakliban, hogy ha börtönbe talán már nem is visznek el, de hogy az egyetemről mindannyiunkat kirúgnak, az minimum benne volt a pakliban” – mondta.

De Bayer nem emlékszik arra, hogy „bajszos szarnak, fasznak és miegyébnek” titulálták volna mondjuk Grósz Károlyt, mert az embernek volt egy érettségije, ezért nem jöttek a szájára ilyen szavak. Bayer szerint most „semminek semmi tétje” (mondjuk Nagy Blanka gimnáziuma valamiért úgy érezte, el kell határolódnia a diákjától), az ellenzékiek pedig abból próbálnak maguknak hősi pózt varázsolni, hogy ezt megengedhetik maguknak. Végül ezt üzente Nagy Blankának:

„No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli.”

Nagy Blanka egyébként egész jól járt, hiszen mások korábban ilyeneket kaptak Bayer Ethosztól (aki 2016-ban azt ígérte, nem ír több trágár és durva politikai publicisztikát, de a fogadalmát nem sikerült tartania):

Persze lehet, hogy már eljutott Bayerhez is a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének közleménye, amiben felhívták minden megnyilatkozó figyelmét, hogy maguk, a gyerekeik, a családjuk és a nemzet érdekében tartózkodjanak a másik ember személyét, hitét gyalázó vagy becsmérlő véleményformálástól és beszédtől.

Bayer Zsolt a közpénzeken fenntartott tévében futó „show”-ban éppen kioktat egy 18 éves lányt, aki nem szereti a kormánypártot. Forrás: Echo Tv/Youtube

Egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy a polgári, konzervatív média egy középiskolásba száll bele. Kálló Dániel diáktüntetőt behívta az Echo Tv, és úgy nekiesett Velkovics Vilmos műsorvezető, hogy az már a Fidesznek is olyan kínos lett, hogy utólag eltüntették a felvételt. De ott volt a 17 éves Rékasi Zsigmond is, akit a választás után elsőként ért utol a NER erkölcsi elégtétele.

Frissítés 12:57

Nagy Blanka a hvg.hu-nak reagált a műsorra, többek között azt mondta:

„Ha én annyi idős lennék, mint Bayer, belegondolnék, hogy ilyen szavakkal beszélek egy 18 éves emberről.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt