Figyelem: Bayer Zsolt NEM a rasszista hőbörgései és a kurvaanyázásai miatt kapott állami lovagkeresztet!

POLITIKA
2016 augusztus 19., 12:57
comments 177

Megkérdeztük az Emberi Erőforrások Minisztériumát, hogy milyen indoklással kapta meg Bayer Zsolt a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét. Az Emmi „illetékességből” átirányított a Miniszterelnökséghez, de az nem derült ki, miért az a minisztérium az illetékes, amikor Lázár János a Brazíliában tartózkodó Balog Zoltán helyett ugrott be az ünnepségre.

photo_camera Fotó: Botos Tamás

A Miniszterelnökség szerint Bayer Zsolt ezért érdemelte meg az állami elismerést:

„A Gulágokban elpusztultak emlékét őrző közösség indítványozása alapján, Bayer Zsolt, számos nemzeti ügy feltárása, illetve képviselete terén, különösen a GULAG rabtelepein fogvatartottak sorsának és az erdélyi magyarság életének hiteles és méltó bemutatása tekintetében végzett újságírói tevékenysége elismeréseként kapta megérdemelten a Magyar Érdemrend lovagkereszt kitüntetését.”

Arra kérdésünkre viszont nem kaptunk választ, hogy a kormány mit szól ahhoz, hogy olyasvalaki kapta meg a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét, aki a blogján vagy egy újságban napi rendszerességgel szokott embereket a kurva anyjukba elküldeni, másokat így sértegetni véleménykülönbség miatt, illetve olyan kifejezésekkel dobálózni, hogy:

Arra is rákérdeztünk, hogy Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint méltó kifejezések, gondolatok-e ezek egy Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett személyhez, de erre sem kaptunk választ.

Természetesen a történetben nem az az érdekes, hogy valaki a saját képességei szerint ápolja a magyar nyelvet, hanem hogy milyen új dimenziója ez már a kormányzati szereplők képmutatásának és sunnyogásának.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt