Nagy Blanka: Ha annyi idős lennék, mint Bayer, belegondolnék, hogy ilyen szavakkal beszélek egy 18 éves emberről

POLITIKA
2019 január 15., 11:55
comments 434

Bayer Zsolt, az Echo Tv műsorvezetője, aki évek óta főállásban küldi el az embereket a jó büdös kurva anyjukba, a műsorában annyira kiakadt azon, hogy Nagy Blanka egy kormányellenes tüntetésen elmondott beszédében csúnyán beszélt a Fideszről, hogy a gimnazistáról azt mondta: még csak 18, és már egy igazi, kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli.

link Forrás

A hvg.hu megszólaltatta a kiskunfélegyházi diákot, aki szerint vicces, hogy épp egy olyan úriember beszél róla így, aki maga is ilyen tónusban szokott beszélni. „Itt vagyunk a 21. században, és még mindig le tudunk ragadni annál, hogy valaki kimondott két csúnya szót”, és Bayerben nincs annyi, hogy ennyi idősen el tudja engedni ezt az ügyet – mondta. Nagy Blanka úgy fogalmazott:

„Ha én annyi idős lennék, mint Bayer, belegondolnék, hogy ilyen szavakkal beszélek egy 18 éves emberről.”

Nagy egyébként azt mondta, nem volt betervezve a felszólalásakor a csúnya beszéd, de elragadta a hév, viszont nem tud egy olyan kormányról szépen beszélni, ami tönkreteszi a népét, és csak a kapzsiságon, korrupción jár az esze. „Olyan prűd lett az ország, pedig Magyarország arról híres, hogy 10 percen keresztül tudunk szóismétlés nélkül folyamatosan káromkodni”, miközben olyanok szidják le a káromkodásért, akik maguk is káromkodnak – mondta a lapnak. Bayernek azt üzente: nézzen tükörbe, és hallgassa végig a megszólalásait, amiben káromkodik, és úgy próbáljon ítélkezni meg felette, hogy ő is ezt csinálja.

Nagy Blankával az egyik tüntetésen a 444 is készített interjút:

link Forrás

(hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.