Máris itt a NER erkölcsi elégtétele: a kormánypropaganda egy 17 éves fiút baszogat

elmebaj
2018 április 12., 9:24
comments 592

Ahogy Orbán Viktor márciusban megígérte: „A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is.”

Nem Schmidt Máriáék zsoldoslistája az egyetlen érdekes azonnali fejleménye a NER újabb kétharmados győzelmének. Úgy látszik, az erkölcsi elégtételvétel azonnal el is kezdődött, és az új kétharmad máris beleszállt egyik legnagyobb ellenségébe: egy 17 éves fiúba.

photo_camera Rékasi Zsigmond a Hír Tv Egyenesen című műsorában. Fotó: Hír Tv/Youtube

Bayer Zsolt először is caps lock-kal oktatta ki Rékasi Károly és Détár Enikő gimnazista fiát:

photo_camera Forrás: Facebook

Most pedig a Magyar Idők szállt bele óvodás szintű gúnyolódással a Hír Tv-nek interjút adó gimnazistába, aki korábban azzal került a hírekbe, hogy egy diáktüntetés után a rendőrök egy graffitire hivatkozva le is foglalták a számítógépét.

„Mártírkodhatsz az utcán is, de csak óvatosan, mint akit a csúnya – kormány által irányított – rendőrbácsik kínoznak, és elveszik a tulajdonát”

– írja a kormányhívő lapba egy bizonyos Dubai Viktória, aki az impresszumban nincs benne, és egy gyors internetes keresés alapján nem tudtam eldönteni, hogy létezik-e.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt