Nagy Blanka gimnáziuma elhatárolódik a „méltatlan retorikai stílustól és kommunikációtól”

2019 január 8., kedd 13:59
561

A gimnazista Nagy Blanka egy kecskeméti tüntetésen elmondott dühös beszéddel hívta fel magára a figyelmet még decemberben. Többek között azt mondta, hogy:

  • „Egy undorító, alattomos, ocsmány és fertőző járvány járja az országot. Ez nem a pestis, nem az ebola, nem a kergemarhakór, pedig kicsit hasonlít rá. Ezt a járványt úgy becézzük, hogy Fidesz.”
  • „Véglezárásként csak üzenem annak a bajszos fasznak és az összes fideszes képviselőnek – legyen kecskeméti, félegyházi, szegedi vagy bárhonnan –, hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát.”

A múlt szombati, budapesti kormányellenes tüntetésen a 444 interjút készített Nagy Blankával politikáról és a beszédéről is.

Nagy Blanka gimnáziuma, a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium vélhetően a beszéddel kapcsolatban a következő szöveget írta ki a Facebookra:

„A Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium vezetősége és tantestülete tiszteletben tartja a véleménynyilvánítás és a politikai hovatartozás szabadságát. Azonban elhatárolódik a rendezvényeken bármely tanulónk által képviselt méltatlan retorikai stílustól, és kommunikációtól.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt