Megtalálták Emiliano Sala holttestét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A brit rendőrség megerősítette, hogy Emiliano Sala argentin futballista testét emelték ki abbők a kisrepülőroncsból, amit néhány napja találtak meg a La Manche-csatornában. A gépnek egyébként még egy utasa volt, a pilóta, akinek sorsáról továbbra sincs hír.

Sala, akit nem sokkal korábban igazolt le a francia Nantes-ból a Cardiff City a repülővel Wales felé tartott, amikor megtörtént a szerencsétlenség. Azt még vizsgálják, hogy pontosan mi okozta a tragédiát. Ebben a rendőrség segítségére van egy kis drón-tengeralattjáró is, ami felvételeket készít a víz alatt a roncsról. Az ileltékesek abban bíznak, hogy február 21-én publikálni tudják a kutatásuk eredményeit.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.