Megtalálták Emiliano Sala holttestét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A brit rendőrség megerősítette, hogy Emiliano Sala argentin futballista testét emelték ki abbők a kisrepülőroncsból, amit néhány napja találtak meg a La Manche-csatornában. A gépnek egyébként még egy utasa volt, a pilóta, akinek sorsáról továbbra sincs hír.

Sala, akit nem sokkal korábban igazolt le a francia Nantes-ból a Cardiff City a repülővel Wales felé tartott, amikor megtörtént a szerencsétlenség. Azt még vizsgálják, hogy pontosan mi okozta a tragédiát. Ebben a rendőrség segítségére van egy kis drón-tengeralattjáró is, ami felvételeket készít a víz alatt a roncsról. Az ileltékesek abban bíznak, hogy február 21-én publikálni tudják a kutatásuk eredményeit.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.