Megtalálták Emiliano Sala holttestét

A brit rendőrség megerősítette, hogy Emiliano Sala argentin futballista testét emelték ki abbők a kisrepülőroncsból, amit néhány napja találtak meg a La Manche-csatornában. A gépnek egyébként még egy utasa volt, a pilóta, akinek sorsáról továbbra sincs hír.

Sala, akit nem sokkal korábban igazolt le a francia Nantes-ból a Cardiff City a repülővel Wales felé tartott, amikor megtörtént a szerencsétlenség. Azt még vizsgálják, hogy pontosan mi okozta a tragédiát. Ebben a rendőrség segítségére van egy kis drón-tengeralattjáró is, ami felvételeket készít a víz alatt a roncsról. Az ileltékesek abban bíznak, hogy február 21-én publikálni tudják a kutatásuk eredményeit.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.