Valaki Vácon kint hagyott az utcán nyitva, járó motorral egy Jaguárt, és mit ad isten, jól el is vitték

bűnügy
2019 február 08., 08:57
comments 228

A váci rendőrök jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy helyi férfi ellen.

A 20 éves férfi szerda este Vácon, a Zrínyi Miklós utcában beült egy

  • az utcán,
  • járó motorral álló,
  • nyitva hagyott

Jaguárba.

Majd azzal a lendülettel elhajtott vele.

photo_camera A Jaguár  Forrás: Police.hu

Egészen Turáig a Tüzér utcáig közlekedett, ahol valamiért  behajtott egy  kapun egy udvarra.

Ott leállította a gépkocsit , majd nem tudta újra beindítani.

A férfi viselkedése gyanús lett az ingatlan tulajdonosának, ezért bejelentést tett a rendőrségre. A gödöllői rendőrök R. Róbertet a helyszínen elfogták. A váci rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a helyi lakos ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.