Valaki Vácon kint hagyott az utcán nyitva, járó motorral egy Jaguárt, és mit ad isten, jól el is vitték

bűnügy
2019 február 08., 09:57

A váci rendőrök jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy helyi férfi ellen.

A 20 éves férfi szerda este Vácon, a Zrínyi Miklós utcában beült egy

  • az utcán,
  • járó motorral álló,
  • nyitva hagyott

Jaguárba.

Majd azzal a lendülettel elhajtott vele.

photo_camera A Jaguár  Forrás: Police.hu

Egészen Turáig a Tüzér utcáig közlekedett, ahol valamiért  behajtott egy  kapun egy udvarra.

Ott leállította a gépkocsit , majd nem tudta újra beindítani.

A férfi viselkedése gyanús lett az ingatlan tulajdonosának, ezért bejelentést tett a rendőrségre. A gödöllői rendőrök R. Róbertet a helyszínen elfogták. A váci rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a helyi lakos ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. (Police.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.