XIV. Polgári Estély: Tállai András ezerfős fideszes házibulija Jollyval és Suzyval

politika
2019 február 08., 18:26
comments 526

Múlt héten rendezték meg Mezőkövesden a XIV. Polgári Estélyt, számolt be a Mezőkövesdi TV. A város és "térsége Fidesz szervezetei és a Polgári Körök ,"Együtt a térség összefogásáért" névre hallgató rendezvényének házigazdája Tállai András, fővédnöke pedig Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter volt. A beszámoló szerint

az ezerfős polgári estélyen három zenekar lépett fel, köztük a mulatós műfaj álompárja, Jolly és Suzy is.

A városi tévének Tállai kijelentette: 

"az emberek szeretnék kifejezni, hogy együvé tartoznak. Nemcsak ugyanúgy gondolkodnak, és ugyanazt a kormányt támogatják, hanem szeretnének együtt szórakozni is.'

link Forrás

"Nagyon fontos, hogy Dél-Borsodban nincsenek viták," tette hozzá. 

"Egyszerűen örülök, hogy Mezőkövesden, a 7. számú választókör központjában egy ilyen esemény létre tudott jönni, és még folytatódni is fog,"

mondta. Gulyás Gergely szerint a hatalmas bál, és a többi hasonló alkalom 

"erősíti azt a polgári összetartozást, amire ennek az országnak nagyon nagy szüksége van."

link Forrás
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.