Egy autót akart megállítani, de egy gyalogost talált el a román rendőr

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy gyorshajtót akart megállítani egy rendőr a Maros megyei Magyarón Romániában péntek este, de az autó helyett egy vétlen gyalogost talált el, írja a Főtér. A beszámoló szerint egy szászrégeni rendőrjárőr riadóztatta kollégáit miután az autós nem állt meg neki. Húsz kilométerrel arrébb azonosították az autót, ami ismét kikerülte az elé álló rendőröket, mire egyikük rálőtt a kocsira. A lövedék nem az autót, hanem egy arra gyalogló 59 éves nőtt talált el. A nyakán meglőtt asszonyt életveszélyes állapotban szállították előbb a marosvásárhelyi sürgősségre, majd a kolozsvári idegsebészetre. Úgy tudni, hogy jelenleg is kómában van. 

A Maros megyei rendőrség hivatalosan annyit közölt az esetről, hogy egy 48 éves járőr lőtt az autóra, mert  

"annak sofőrje nagy sebességgel hajtott a rendőrök felé, és nemcsak a közegek, hanem a forgalom többi résztvevője számára is veszélyt jelentett."

Az autóst újabb húsz kilométerrel arrébb, Ratosnyán kapták el.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.