Gyurcsány: Visszafogottan, de azt tudom mondatni, hogy vesszen Orbán!

"Aki magyar hazafiként akar élni ebben a világban, annak lázadnia kell. (..) Fel a kezekell! Nem maradni kussban!," mondta 15. évértékelő beszédében Gyurcsány Ferenc szombaton. A Demokratikus Koalíció elnöke szerint Orbán Viktor nem megoldani, hanem fenntartani akarja a problémákat, hogy félelemben tartva az országot garantálja hatalmon maradását. Szerinte ezzel a miniszterelnök kudarcba, és vereségbe sodorja az országot. 

Meg lehet vetni "18 éves gimnazisták nyers felháborodását, de a helyzet mégis csak az, hogy egy elég pocsék világ jött létre ennek a hatalomnak a kezei között+

az utóbbi pár évben, mondta Gyurcsány Nagy Blankára utalva.

Arról, hogy a DK a Jobbikkal összefogva küzd a Fidesz ellen, "eligazításul" azt mondta a pártelnök, hogy sok párt nagy utat tett meg, de a kormánypárt elleni küzdelmet tekintve

"kevésbé érdekel az út, mint cél."

Gyurcsány beszédét azzal zárta, hogy

"visszafogottan, de azt tudom mondatni, hogy vesszen Orbán!"

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.