Gyurcsány: Visszafogottan, de azt tudom mondatni, hogy vesszen Orbán!

POLITIKA
2019 február 09., 15:28
comments 619

"Aki magyar hazafiként akar élni ebben a világban, annak lázadnia kell. (..) Fel a kezekell! Nem maradni kussban!," mondta 15. évértékelő beszédében Gyurcsány Ferenc szombaton. A Demokratikus Koalíció elnöke szerint Orbán Viktor nem megoldani, hanem fenntartani akarja a problémákat, hogy félelemben tartva az országot garantálja hatalmon maradását. Szerinte ezzel a miniszterelnök kudarcba, és vereségbe sodorja az országot. 

Meg lehet vetni "18 éves gimnazisták nyers felháborodását, de a helyzet mégis csak az, hogy egy elég pocsék világ jött létre ennek a hatalomnak a kezei között+

az utóbbi pár évben, mondta Gyurcsány Nagy Blankára utalva.

link Forrás

Arról, hogy a DK a Jobbikkal összefogva küzd a Fidesz ellen, "eligazításul" azt mondta a pártelnök, hogy sok párt nagy utat tett meg, de a kormánypárt elleni küzdelmet tekintve

"kevésbé érdekel az út, mint cél."

Gyurcsány beszédét azzal zárta, hogy

"visszafogottan, de azt tudom mondatni, hogy vesszen Orbán!"

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.