Szökni próbált a rab, de beszakadt alatta az álmennyezet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Indiana államban lévő Jackson megye börtönéből próbált megszökni egy rab, Blaze Ayers, akinek nem volt egy túlságosan kidolgozott terve a szökésre.

A karácsony óta börtönben lévő férfi még hétfőn próbált meglépni: a szabadidős tevékenység végén kísérték éppen vissza a rabokat az őrök, amikor Ayers meglépett a csoportjától, és berohant a folyóson lévő egészségügyi szobába, majd magára zárta az ajtót. 

Mire az őrök be tudtak jutni, Ayers már felmászott az álmennyezet felé, és kúszni kezdett előre. Az őrök próbálták rábeszélni, hogy inkább jöjjön le, de nem jártak sikerrel. 

Egy belső felvétel is előkerült az esetről, amin azt látni, hogy számos őr, kibiztosított fegyverrel a plafonra szegezve várja, hogy Ayers megadja magát, egy ponton azonban az álmennyezet adta meg inkább magát, és leszakadt a férfi alatt. 

Ayers megúszta kisebb sérülésekkel az esetet, azt pedig még vizsgálják, hogy mekkora károkat okozott az épületben. Természetesen szökési kísérlet miatt vádat emeltek ellene, így az eredetileg tettlegességért lecsukott férfi vélhetően még több időt tölthet rács mögött. (CBS)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.