Szökni próbált a rab, de beszakadt alatta az álmennyezet

Az Indiana államban lévő Jackson megye börtönéből próbált megszökni egy rab, Blaze Ayers, akinek nem volt egy túlságosan kidolgozott terve a szökésre.

A karácsony óta börtönben lévő férfi még hétfőn próbált meglépni: a szabadidős tevékenység végén kísérték éppen vissza a rabokat az őrök, amikor Ayers meglépett a csoportjától, és berohant a folyóson lévő egészségügyi szobába, majd magára zárta az ajtót. 

Mire az őrök be tudtak jutni, Ayers már felmászott az álmennyezet felé, és kúszni kezdett előre. Az őrök próbálták rábeszélni, hogy inkább jöjjön le, de nem jártak sikerrel. 

Egy belső felvétel is előkerült az esetről, amin azt látni, hogy számos őr, kibiztosított fegyverrel a plafonra szegezve várja, hogy Ayers megadja magát, egy ponton azonban az álmennyezet adta meg inkább magát, és leszakadt a férfi alatt. 

Ayers megúszta kisebb sérülésekkel az esetet, azt pedig még vizsgálják, hogy mekkora károkat okozott az épületben. Természetesen szökési kísérlet miatt vádat emeltek ellene, így az eredetileg tettlegességért lecsukott férfi vélhetően még több időt tölthet rács mögött. (CBS)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.