Szökni próbált a rab, de beszakadt alatta az álmennyezet

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az Indiana államban lévő Jackson megye börtönéből próbált megszökni egy rab, Blaze Ayers, akinek nem volt egy túlságosan kidolgozott terve a szökésre.

A karácsony óta börtönben lévő férfi még hétfőn próbált meglépni: a szabadidős tevékenység végén kísérték éppen vissza a rabokat az őrök, amikor Ayers meglépett a csoportjától, és berohant a folyóson lévő egészségügyi szobába, majd magára zárta az ajtót. 

Mire az őrök be tudtak jutni, Ayers már felmászott az álmennyezet felé, és kúszni kezdett előre. Az őrök próbálták rábeszélni, hogy inkább jöjjön le, de nem jártak sikerrel. 

Egy belső felvétel is előkerült az esetről, amin azt látni, hogy számos őr, kibiztosított fegyverrel a plafonra szegezve várja, hogy Ayers megadja magát, egy ponton azonban az álmennyezet adta meg inkább magát, és leszakadt a férfi alatt. 

Ayers megúszta kisebb sérülésekkel az esetet, azt pedig még vizsgálják, hogy mekkora károkat okozott az épületben. Természetesen szökési kísérlet miatt vádat emeltek ellene, így az eredetileg tettlegességért lecsukott férfi vélhetően még több időt tölthet rács mögött. (CBS)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.