Szökni próbált a rab, de beszakadt alatta az álmennyezet

külföld
2019 február 09., 10:35
comments 84

Az Indiana államban lévő Jackson megye börtönéből próbált megszökni egy rab, Blaze Ayers, akinek nem volt egy túlságosan kidolgozott terve a szökésre.

A karácsony óta börtönben lévő férfi még hétfőn próbált meglépni: a szabadidős tevékenység végén kísérték éppen vissza a rabokat az őrök, amikor Ayers meglépett a csoportjától, és berohant a folyóson lévő egészségügyi szobába, majd magára zárta az ajtót. 

Mire az őrök be tudtak jutni, Ayers már felmászott az álmennyezet felé, és kúszni kezdett előre. Az őrök próbálták rábeszélni, hogy inkább jöjjön le, de nem jártak sikerrel. 

Egy belső felvétel is előkerült az esetről, amin azt látni, hogy számos őr, kibiztosított fegyverrel a plafonra szegezve várja, hogy Ayers megadja magát, egy ponton azonban az álmennyezet adta meg inkább magát, és leszakadt a férfi alatt. 

link Forrás

Ayers megúszta kisebb sérülésekkel az esetet, azt pedig még vizsgálják, hogy mekkora károkat okozott az épületben. Természetesen szökési kísérlet miatt vádat emeltek ellene, így az eredetileg tettlegességért lecsukott férfi vélhetően még több időt tölthet rács mögött. (CBS)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.