Szökni próbált a rab, de beszakadt alatta az álmennyezet

2019 február 9., szombat 10:35
85

Az Indiana államban lévő Jackson megye börtönéből próbált megszökni egy rab, Blaze Ayers, akinek nem volt egy túlságosan kidolgozott terve a szökésre.

A karácsony óta börtönben lévő férfi még hétfőn próbált meglépni: a szabadidős tevékenység végén kísérték éppen vissza a rabokat az őrök, amikor Ayers meglépett a csoportjától, és berohant a folyóson lévő egészségügyi szobába, majd magára zárta az ajtót. 

Mire az őrök be tudtak jutni, Ayers már felmászott az álmennyezet felé, és kúszni kezdett előre. Az őrök próbálták rábeszélni, hogy inkább jöjjön le, de nem jártak sikerrel. 

Egy belső felvétel is előkerült az esetről, amin azt látni, hogy számos őr, kibiztosított fegyverrel a plafonra szegezve várja, hogy Ayers megadja magát, egy ponton azonban az álmennyezet adta meg inkább magát, és leszakadt a férfi alatt. 

Ayers megúszta kisebb sérülésekkel az esetet, azt pedig még vizsgálják, hogy mekkora károkat okozott az épületben. Természetesen szökési kísérlet miatt vádat emeltek ellene, így az eredetileg tettlegességért lecsukott férfi vélhetően még több időt tölthet rács mögött. (CBS)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt