Tovább romlott a levegő Borsodban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Tizenkét településen mért az egészségügyi határértéket szállópor-koncentrációt a Nemzeti Népegészségügyi Központ szombaton. Két helyen, Miskolcon és Putnokon 

már egészségtelennek minősül a levegő.

Javulás szombaton sem várható az NNK szerint. Tájékoztatásukban figyelmeztetnek: a rossz levegőminőség a légzőrendszer mellett a szív- és érrendszer, az immunrendszer és a központi idegrendszer megfelelő működését is befolyásolhatja.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.