Zsarolás miatt vették őrizetbe a Levante védőjét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A spanyol bajnokásgban szereplő Levante védőjét, Antonio "Tono" Garcíát őrizetbe vette a rendőrség. A 29 éves játékos, akit épp a héten írt alá új szerződést a klubjával, hat másik személlyel együtt tartóztattak le, és óvadék ellenében sem kerülhetnek szabadlábra. 

Fotó: Maria Jose Segovia/NurPhoto

Összesen hét rendbeli bűncselekmény elkövetésével, köztük zsarolás és a sértettek megfenyegetése vádolják őket. 

A spanyol bajnokságban 11. helyen álló Levante színeiben idén García 17 meccsen lépett pályára. (Goal)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.