Elkezdődött a felkészülés Orbán Viktor évértékelőjére

POLITIKA
2019 február 10., 09:30
comments 519
photo_camera Fekete lepelbe burkolt kordon a Várkert Bazárnál 2019. február 10-én, Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde előtt. Fotó: Fekete Norbert / Nyugati Fény - a szerző engedélyével.

A hatóságok megkezdték a felkészülést Orbán Viktor miniszterelnök mai évértékelő beszédére, amit a Várkert Bazárban mond majd el. Oláh Lajos, a DK parlamenti képviselőjének A Nyugati Fény felvételei* alapján a Bazár előtti utcán, a villamossínek és az úttest közé kordont húztak.

De nem elégedtek meg a drótkerítéssel, a kordont fekete lepelbe burkolták, amin így átlátni se lehet. A beszédre érkező potentátok így óvva lesznek a vizslató szemektől. Pedig olyanok is akadhatnak, az ellenzék több demonstrációt is hirdetett a beszéd idejére.

*Helyesbítés: A képet eredetileg Oláh Lajos Facebook-oldalán láttam, ahol nem volt megjelölve forrás, így feltételeztem, hogy maga a képviselő készítette. Időközben jelentkezett a Nyugati Fény, hogy a képeket ők készítették. Minden érintettől elnézést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt