Sűrű, tartós köd

Abból, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a napi csúcshőmérséklet akár 15 fok is lehet, hibásan tavaszra következtettem volna. Aztán tovább olvastam a jelentést, és két dolog egyből feltűnt:

  • aktuálisan fagy;
  • tökre nem látni semmit az ablakomból.

Köd van, és nem csak lokális, hanem az ország észak-keleti és dél-keleti csücskeit leszámítva az egész országban, az OMSZ 14 megyére adott ki figyelmeztetést tartós köd miatt. Az ország legnyugatibb hat megyéjében pedig még erős széllökésekre is számítani kell ma.

Hideg ehhez képest az ország másik, szél- és ködmentes részén lesz, ott a napi csúcshőmérséklet jó, ha 8 fok körül alakul. Ennél csak az északi hegyekben várható, az ország nyugati, ködös, szeles vidékén akár 11-12 fok is lehet. Hétfőre virradóra fagymentes éjszakánk lesz, hétfőn pedig még koratavaszias lesz az időjárásunk, a hét hátralevő részében viszont lehűlés jön, helyenként napközben is fagypont közeli csúcshőmérsékletekkel.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.