A bulvárlap most azt akarja elhitetni, hogy Jeff Bezos szeretőjének a bátyjától kapták meg a milliárdos pöcsfotóit

Láthatóan egyre jobban fél a National Enquirer nevű amerikai bulvárlap, amelyik azt hitte, hogy simán csak szaftos botrányt robbant ki, amikor publikálja a világ leggazdagabb emberének legprivátabb szexüzeneteit, amiket a titkos nőjének írt, de mostanra súlyos nemzetbiztonsági botrányba keveredett.

A botrány lényege az, hogy a nyíltan Trump elnököt támogató lap milyen forrásból szerezhette meg az akkor még házas Bezos - Trump esküdt ellensége - és Lauren Sanchez tévés intim fotókkal illusztrált szerelmi üzenetváltását. A botrány először akkor ütött vissza a lapra, amikor Bezos megírta, hogy meg akarták zsarolni azzal, hogy ha nem viselkedik jól, újabb adag fotót publikálnak róla, majd azzal, hogy híre ment: talán egy titkosszolgálat hekkelte meg a telefonját és az a titkosszolgálat talán a Trumppal jó viszonyban lévő szaúdi volt.

Az előre menekülő National Enquirer most azt terjeszti más lapoknak, hogy Sanchez bátyja volt a szivárogtató. Csakhogy arra mégcsak próbálkozás sincs, hogy megmagyarázzák, hogyan juthatnak el valakinek a kandúrja pöcsszelfijeivel dúsított szexüzenetei a bátyjához.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.