A bulvárlap most azt akarja elhitetni, hogy Jeff Bezos szeretőjének a bátyjától kapták meg a milliárdos pöcsfotóit

bűnügy
2019 február 11., 05:53
comments 147

Láthatóan egyre jobban fél a National Enquirer nevű amerikai bulvárlap, amelyik azt hitte, hogy simán csak szaftos botrányt robbant ki, amikor publikálja a világ leggazdagabb emberének legprivátabb szexüzeneteit, amiket a titkos nőjének írt, de mostanra súlyos nemzetbiztonsági botrányba keveredett.

A botrány lényege az, hogy a nyíltan Trump elnököt támogató lap milyen forrásból szerezhette meg az akkor még házas Bezos - Trump esküdt ellensége - és Lauren Sanchez tévés intim fotókkal illusztrált szerelmi üzenetváltását. A botrány először akkor ütött vissza a lapra, amikor Bezos megírta, hogy meg akarták zsarolni azzal, hogy ha nem viselkedik jól, újabb adag fotót publikálnak róla, majd azzal, hogy híre ment: talán egy titkosszolgálat hekkelte meg a telefonját és az a titkosszolgálat talán a Trumppal jó viszonyban lévő szaúdi volt.

Az előre menekülő National Enquirer most azt terjeszti más lapoknak, hogy Sanchez bátyja volt a szivárogtató. Csakhogy arra mégcsak próbálkozás sincs, hogy megmagyarázzák, hogyan juthatnak el valakinek a kandúrja pöcsszelfijeivel dúsított szexüzenetei a bátyjához.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.