Egy labradort találtak a határon

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szombaton a Tiszasziget Közúti Határátkelőhely közelében egy segítségre szoruló labradort találtak a kiszombori határrendészek. A kutya láthatóan ápolt volt, és nyakörvet is viselt, így chipleolvasóval beazonosították, majd az állatorvosi adategyeztetés után felhívták a gazdáját, és visszaadták neki a kutyát.

Missy visszaszolgáltatása a gazdájánakFotó: police.hu

A család nagyon boldog volt, hogy visszakapták Missyt, aki február 2-án tűnt el Röszke közeléből. A gazdái egy héten át keresték kétségbeesetten, de arra nem számítottak, hogy a kutya a Tiszán is átjut, és ott találják majd meg. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.