Egy szamosszegi férfi nem bírt hazagyalogolni a buliból, elfáradt, ezért elkötött egy traktort, hogy a kerítésen áthajtva hazatöfögjön vele

2019 február 11., hétfő 14:47
101

Jármű önkényes elvételével gyanúsítanak a mátészalkai rendőrök egy szamosszegi férfit. A nyomozás adatai szerint a 28 éves L. R. február 8-án pénteken éjszaka egy ópályi telephelyre bement, az ott lévő mezőgazdasági járművet az indítókulcsával beindította,

majd a traktorral a telephely kerítésén áthajtva megindult Nagydobos irányába.

A traktor  Forrás: Police.hu

A rendőrök még a bejelentés napján, szombaton elfogták az otthonában a feltételezett tettest. A traktorra, amit engedély nélkül vitt el a telephelyről, Nagydobos és Szamosszeg települések között találtak rá.

De miért vitte el a fiatal a traktort? Az indoklás díjnyertes:

A gyanúsítotti kihallgatásán a férfi azt mondta, hogy éjszaka Mátészalkán mulatott, majd gyalog indult haza Szamosszegre.

Amikor azonban Ópályiban a telephelyhez ért, és meglátta az udvaron a traktort, úgy gondolta, hogy azzal megy inkább haza, mivel már nem bírt továbbgyalogolni.

L. R. a rendőrségen  Forrás: police.hu

A 28 éves gyanúsított az eljárás során szabadlábon védekezhet. (Police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt