Itt az első komolyabb elemzés az Orbán-csomag születéssszámra gyakorolt hatásáról

Az Orbán Viktor évértékelőjén bejelentett, a gyerekvállalás ösztönzésére szánt csomagterv értékeléséhez, azt hittük, aránylag sok idő kell. De van, aki máris kijött a gyorselemzésével arról a pontról, ami szerint a legalább 4 gyereket nevelő nőknek nem kell többé szja-t fizetniük. A dolog azoknak lesz vicces, akik nézték a Szolgálólány meséje című sorozatot:

Ez persze nem pótolhatja a későbbi, még komolyabb elemzéseket!

Update: Mostanra az is kiderült, hogy ki volt a szülőanyja ennek az online népművészeti alkotásnak. Orsi, gratulálunk!

(via Zero Tumblr)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.