James Woods színész olyat válaszolt egy online ugratásra, amitől egy újságíró is elpirulna

James Woods amerikai színész mostanában jobbos-összeesküvéselméletes twitterezőként és Trump nagy támogatójaként aktív leginkább. Közismert trollként pár perce kitwitelte a szélsőséges fóliasisakos körökben népszerű "wheresruth" vagyis "holvanruth" hastaget. (Ez arra utal, hogy egyes szélsőjobbos összeesküvéselmélet-gyártók szerint Ruth Bader Ginsburg, az amerikai legfelsőbb bíróság 85 éves, pár hete újabb, sikeres műtéten átesett, liberális bírája valójában nem él már, csak ezt Valakik titkolják.)

Erre a holvanruth-ozásra válaszolta azt karryplus3 felhasználó, hogy 

“És hol van a karriered?”

Lássuk be, nem valami óriás beszólás. De Woods, még a rajongóit is meglepve nemhogy ugrott rá, de az imént ezt válaszolta neki:

"Anyád arcán, a golyóim mellett."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.