Szülei oltásellenesek, de 18 éves korában beoltatta magát egy ohiói srác

Az ohiói Ethan Lindenberger szülei oltásellenesek, és így értelemszerűen nem is oltatták be a fiukat. Ethan azonban nem volt teljesen megelégedve a szülei döntésével, szerette volna megkapni a szükséges oltásokat, de az anyja nem adott neki engedélyt. Ezért írt egy posztot a Redditre, amiben megkérdezte, hogyan adathatná be magának az oltásokat.

Rengeteg felhasználó reagált, a legtöbben simán csak a támogatásukról biztosították, de voltak olyanok is, akik hasznos tanácsokat adtak. Kisütötték, hogy Ethannek 18 éves koráig várnia kell az oltásokkal, mert akkor már szülői beleegyezés nélkül is beadathatja őket. Ethan várt is, és már nemcsak a 18. születésnapján, hanem 5 oltáson is túl van.

A fiú a BCC-nek elmondta, hogy anyja még mindig nem ért egyet a döntésével, de elnézést kért azért is, mert a Redditen erős szavakkal jellemezte az anyját, és már belátta, hogy ez nem volt helyes. Azt mondta, nagyon feldühítette, hogy úgy látta, anyja irracionálisan viselkedik, viszont mostanra felismerte, hogy a ez emberek haragja elől viszont védenie kell az anyját. Az oltásokat nem bánta meg, szerinte helyesen döntött. (BBC)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.