Szülei oltásellenesek, de 18 éves korában beoltatta magát egy ohiói srác

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az ohiói Ethan Lindenberger szülei oltásellenesek, és így értelemszerűen nem is oltatták be a fiukat. Ethan azonban nem volt teljesen megelégedve a szülei döntésével, szerette volna megkapni a szükséges oltásokat, de az anyja nem adott neki engedélyt. Ezért írt egy posztot a Redditre, amiben megkérdezte, hogyan adathatná be magának az oltásokat.

Rengeteg felhasználó reagált, a legtöbben simán csak a támogatásukról biztosították, de voltak olyanok is, akik hasznos tanácsokat adtak. Kisütötték, hogy Ethannek 18 éves koráig várnia kell az oltásokkal, mert akkor már szülői beleegyezés nélkül is beadathatja őket. Ethan várt is, és már nemcsak a 18. születésnapján, hanem 5 oltáson is túl van.

A fiú a BCC-nek elmondta, hogy anyja még mindig nem ért egyet a döntésével, de elnézést kért azért is, mert a Redditen erős szavakkal jellemezte az anyját, és már belátta, hogy ez nem volt helyes. Azt mondta, nagyon feldühítette, hogy úgy látta, anyja irracionálisan viselkedik, viszont mostanra felismerte, hogy a ez emberek haragja elől viszont védenie kell az anyját. Az oltásokat nem bánta meg, szerinte helyesen döntött. (BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.