Bejutott az első segélyszállítmány Venezuelába

Juan Guaidó ellenzéki vezető Twitter-posztban közölte: hiába próbálta megakadályozni barikádokkal, csapatának sikerült az első segélyszállítmányt bejuttatnia Venezuelába. Bár kis mennyiségről van szó, azt már át is adták az orvosoknak. 

Azt nem árulta el, hogy honnan és kitől érkezett a gyógyszer. Az ellenzék tájékoztatása szerint az elmúlt napokban nagy erőfeszítéseket tettek, hogy megszervezzék a nyugati országok által felajánlott segélyek bejuttatását és rendszerezését az országba, ahol egyre nagyobb gondot jelent az általánossá vált alultápláltság.

Nicolás Maduro elnök tartja: országa nem fogad el "alamizsnát", a segélyek szerinte csak csel egy amerikai katonai beavatkozást előkészítésére. (MTI/Reuters)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.