Kovács Béla strasbourgi elfoglaltságára hivatkozva hagyja ki a perét

POLITIKA
2019 február 12., 05:50
comments 34

Tanúmeghallgatással folytatódik kedden a Budapest Környéki Törvényszéken a volt jobbikos EP-képviselő, Kovács Béla ellen költségvetési csalás vádjával indított büntetőper. A tárgyaláson Kovács nem lesz jelen arra hivatkozva, hogy részt kell vennie az EP hétfőn kezdődött strasbourgi ülésén. A Magyar Nemzetnek elmondta:

korábban kérte, hogy olyan napokra tűzzék ki a tárgyalásokat, amikor nincs elfoglaltsága.

A Kovács elleni eljárás nem a kémkedés miatt, hanem csalás miatt zajlik. Állítólag úgy számolt el költségeket három brüsszeli gyakornok után, hogy azok sosem jártak Belgiumban. A lapnak a képviselő elárulta:

nem indul újra, az üzleti életben folytatja, és elsősorban Üzbegisztánra fókuszál majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.