Viharos szélre figyelmeztetnek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kora reggeltől egyre nagyobb területen válik viharossá az északnyugati szél, figyelmeztet keddi előrejelzésében az Országos Meteoróligai Szolgálat. A Bkéscsaba-Balassagyarmat vonaltól nyugatra és északkeleten általában 65-80 km/h közötti, de a hegyekben és Sopron környékén akár ennél is nagyobb, 85-95 km/h körüli lökések is előfordulhatnak. 

A felhőátvonulások mellett több-kevesebb napsütés, szórványosan zápor, hózápor várható. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 6 fok között valószínű. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.