Orbán szerdán igazítja el a fideszes képviselőket

POLITIKA
2019 február 13., 07:11
comments 90

Szerdán kezdődik a kormánypártok háromnapos kihelyezett frakcióülése Balatonalmádiban - írta a Magyar Nemzet.

Kocsis Máté a kormánylapnak azt mondta, hogy a péntekig tartó tanácskozáson elsősorban az EP-választás vitáira és a családokat segítő döntések mielőbbi meghozatalára készülnek. A Fidesz frakcióvezetője mérhetetlen aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy „a következő hónapokban egyre agresszívabb, trágárabb ellenzékkel és hamis hírek tömkelegével kell számolni”.

A Magyar Nemzet szerint a frakcióülés első napján Orbán Viktor miniszterelnök mond évadnyitó beszédet. Egyébként a 24.hu korábban arról írt, hogy a kihelyezett frakcióülést a Mészáros Lőrinchez tartozó Hunguest Hotel Bál Resortban tartják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.