Jön a Breaking Bad film

Ha valaki netán nagyon aggódott volna azon, hogy vajon mi lett Jesse Pinkmannel, a Breaking Bad legfőbb mellékszereplőjével, akit utoljára akkor láthattunk a sorozatban, amikor zokogva ünnepli, hogy a főszereplő Walter White megmenti egy csapat felsőbbrendű fehértől, az most megnyugodhat. Pinkman karaktere tovább él, a Hollywood Reporter és a Variety a Buzzfeed által is megerősített értesülései szerint ő lesz a legfőbb karaktere a Breaking Bad egész estés filmként készülő folytatásának.

Pinkman szerepét már el is vállalta Aaron Paul, aki a sorozatban is alakította.

A folytatás híre már novemberben felröppent, akkor kezdődtek a találgatások arról is, hogy vajon hogyan, mert- és most azok, akik nem látták ezt az öt éve véget ért sorozatot, de még tervezik, hogy megnézzék, zárják be a cikket! - (Bezárták?)

(Tényleg?)

a sorozat központi figurája, Walter White nem éli túl az utolsó részt. A White-ot alakító Bryan Cranston akkor azt mondta, hogy ő nem kapott a forgatókönyvből, és nem biztos benne, hogy a karaktere egyáltalán megjelenik-e a filmben, amiben amúgy ő maga szívesen játszana.

Szóval magáról a filmről nem sokat tudunk. Annyi viszont már bizonyosnak tűnik, hogy a filmet a Netflixen mutatják majd be, az AMC, amin eredetileg futott a sorozat, csak ezután sugározhatja. De sem a Netflix, sem az AMC, sem pedig a produkcisó cég Sony Pictures nem kívánta kommentálni a sajtóértesüléseket. (Via Buzzfeed)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.