Ma a lehetséges időjárások közül pont tavasz lesz

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Magyarország hőtérképe 2019. február 14-én, hajnal hat órakor.Fotó: OMSZ

"Sorsod Borsod" - jutottak eszembe Mr. Klausz feledhetetlen sorai, amikor ránéztem az Országos Meteorológiai Szolgálat aktuális hőtérképére, amiből kiderült, hogy miközben a Kisalföldön már most, ezen az embertelenül korai órán is plusz 6 fok van, Tiszaújváros magasságában ennél 11 fokkal hidegebb, Encs környékén pedig konkrétan mínusz 7 fokot mértek.

Ezek az extrém hőmérsékleti különbségek már a délelőtt megszűnnek, addigra az ország nyugati részén 8-9, a hajnalban még kemény fagyokkal küzdő BAZ megyében is 4-5 fokig melegszik majd a levegő. Délutánra pedig országszerte beköszönt a tavasz: szorványos napsütés mellett 10-12 fok lesz.

A jövőre tekintettel barátkozzanak meg a mai időjárással, mert az előrejelzések alapján a következő hat napban szinte azonos marad.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.