Ma a lehetséges időjárások közül pont tavasz lesz

Magyarország hőtérképe 2019. február 14-én, hajnal hat órakor.Fotó: OMSZ

"Sorsod Borsod" - jutottak eszembe Mr. Klausz feledhetetlen sorai, amikor ránéztem az Országos Meteorológiai Szolgálat aktuális hőtérképére, amiből kiderült, hogy miközben a Kisalföldön már most, ezen az embertelenül korai órán is plusz 6 fok van, Tiszaújváros magasságában ennél 11 fokkal hidegebb, Encs környékén pedig konkrétan mínusz 7 fokot mértek.

Ezek az extrém hőmérsékleti különbségek már a délelőtt megszűnnek, addigra az ország nyugati részén 8-9, a hajnalban még kemény fagyokkal küzdő BAZ megyében is 4-5 fokig melegszik majd a levegő. Délutánra pedig országszerte beköszönt a tavasz: szorványos napsütés mellett 10-12 fok lesz.

A jövőre tekintettel barátkozzanak meg a mai időjárással, mert az előrejelzések alapján a következő hat napban szinte azonos marad.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.