Meghalt Eric Harrison, a Manchester United legendás 92-es ificsapatának edzője

sport
2019 február 14., 13:49
comments 38

81 éves korában elhunyt Eric Harrison, aki 17 éven át volt a Manchester United ificsapatának vezetőedzője. Kezei alól kerültek ki a mára már legendássá vált, '92-es osztály néven is emlegetett csapat játékosai, így David Beckham, Ryan Giggs, Gary Neville és Paul Scholes is.

Ők mind Sir Alex Ferguson irányítása alatt lettek kezdőjátékosok a csapatban, és mind Harrison alatt dolgoztak korábban. Halálhírét a klub erősítette meg csütörtökön.

Harrison fiatalok a Halifax és a Hartlepool játékosa volt, 1972-ben lett edző, előbb az Evertonnál, majd 1981-től kezdve a Manchester Unitednél dolgozott. Az edzőtől csütörtökön sorra búcsúztak a brit labdarúgás meghatározó játékosai, így Gary Neville és Beckham is.

link Forrás

(Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.