Meghalt Eric Harrison, a Manchester United legendás 92-es ificsapatának edzője

81 éves korában elhunyt Eric Harrison, aki 17 éven át volt a Manchester United ificsapatának vezetőedzője. Kezei alól kerültek ki a mára már legendássá vált, '92-es osztály néven is emlegetett csapat játékosai, így David Beckham, Ryan Giggs, Gary Neville és Paul Scholes is. 

Ők mind Sir Alex Ferguson irányítása alatt lettek kezdőjátékosok a csapatban, és mind Harrison alatt dolgoztak korábban. Halálhírét a klub erősítette meg csütörtökön.

Harrison fiatalok a Halifax és a Hartlepool játékosa volt, 1972-ben lett edző, előbb az Evertonnál, majd 1981-től kezdve a Manchester Unitednél dolgozott. Az edzőtől csütörtökön sorra búcsúztak a brit labdarúgás meghatározó játékosai, így Gary Neville és Beckham is. 

(Guardian)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.