Meghalt Eric Harrison, a Manchester United legendás 92-es ificsapatának edzője

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

81 éves korában elhunyt Eric Harrison, aki 17 éven át volt a Manchester United ificsapatának vezetőedzője. Kezei alól kerültek ki a mára már legendássá vált, '92-es osztály néven is emlegetett csapat játékosai, így David Beckham, Ryan Giggs, Gary Neville és Paul Scholes is. 

Ők mind Sir Alex Ferguson irányítása alatt lettek kezdőjátékosok a csapatban, és mind Harrison alatt dolgoztak korábban. Halálhírét a klub erősítette meg csütörtökön.

Harrison fiatalok a Halifax és a Hartlepool játékosa volt, 1972-ben lett edző, előbb az Evertonnál, majd 1981-től kezdve a Manchester Unitednél dolgozott. Az edzőtől csütörtökön sorra búcsúztak a brit labdarúgás meghatározó játékosai, így Gary Neville és Beckham is. 

(Guardian)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.