Németh Szilárd szerint módosíthatnak valamit az alkotmány különleges jogrendre vonatkozó szabályain

Mindenki megnyugodhat, ha netán véletlenül be is következne Németh Szilárd és Orbán Viktor hagymázas rémálma arról, hogy "a brüsszeli és hazai bevándorláspárti erők" a "Soros-tervben foglaltakat" megvalósítva több millió afrikaival és közel-keletivel akarnák elárasztani az országot, akkor "több ezer katonát tudunk azonnal a határra vezényelni". Erről maga Németh Szilárd honvédelmi államtitkár vallott a Magyar Nemzetnek adott interjújában.

Vagy talán mégsem? Németh ugyanebben az interjúban belengette, hogy talán az alkotmányt is módosítani kell hamarosan, a különleges jogrendre (vagyis a szabadságjogok felfüggesztésére) vonatkozó passzusokban lehet változás. Hogy mi, arra sajnos a Magyar Nemzet elfelejtett rákérdezni.

Az interjújában Németh "közepes szállító repülőgépnek" nevezi azt a két, besorolása szerint business jet osztályú Dassault Falcon 7x luxusrepülőt, amit a kormány beszerzett. Apróság, tudom, de ezek a gépek hivatalosan, kialakítástól függően amúgy legfeljebb 12-16 utas szállítására alkalmasak, vagyis egy szakasznyi katona se fér el rajtuk. Mármint a két gépen egyszerre sem, mert egy szakasz 29-30, egy tűztámogató szakasz pedig már 42 főből áll.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.