Egy amerikai professzor megtalálta a 30 éves, gyerekkori Apple-gépét a padláson, és működött

A New York-i John Pfaff professzor a hétvégén kitweetelte, hogy megtalálta a szülei házának a padlásán a régi Apple-számítógépét, egy Apple lle gépet.

A gép legalább 30 éves, és évtizedek óta porosodott a padláson. Pfaff beindította, és láss csodát, működött.

Sőt, betett egy régi játékot, mire a gép feldobta, hogy szeretné-e betölteni a legutolsó mentett játékállást? Pfaff betöltötte, és oda-vissza volt az örömtől:

„Újra 10 éves vagyok!” – tweetelte.

Apple IIe-t 1983-ban adták ki és 1993-ig árulták. Pfaff az Adventureland nevű játékkal kezdett újra játszani, ez egy 78-as játék. Ami szerinte kissé trükkös volt, mert három évtized elteltével fogalma sem volt, épp hol hagyta abba a játékot még gyerekkorában.

A professzor fogta és megmutatta a gépet a gyerekeinek. A 9 éves fia nem akarta elhinni, hogy az tényleg egy számítógép, a flopiról pedig azt sem tudta, hogy az mi. A kisebbek csak nevettek a régi gépen. (CNN)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.