Épp ott vannak a polgármester földjei Szigetszentmiklóson, ahol az új ipari park lesz

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A meglévő kettő mellé egy harmadik ipari parkot is építenek Szigetszentmiklóson, annak Sáméhegyként ismert részén - írja a 24.hu, hozzátéve, hogy a település fideszes polgármestere biztosan jól jár, neki és a családjanak ugyanis éppen ott vannak a földjei.

Ezek a földek eddig szántóföldek voltak, de átminősítik őket, belterületbe vonják, ehhez az önkormányzat már megadta az engedélyt. A 24.hu szerint így már a többszörösüket fogják érni.

Az új ipari park kialakítása 50 hektárt érint, ebből 16 hektár a közeli Auchané. Hogy a fennmaradó 34 hektárból pontosan mennyi a polgármester és közeli hozzátartozóinak érdekeltsége, azt Szabó József nem árulta el a lap kérdésére, helyette azt mondta, hogy közhiteles nyilvántartásokból kiderül. A 24.hu által véletlenszerűen lekérdezett 10 telekből minden második teleknél kizárólagos vagy résztulajdonosként találták Szabó Józsefet, a feleségét, illetve nővérét, és arra is találtak utalást, hogy Szabóék már elkezdték eladni a telkeiket az ipari parkot kialakító társaságnak.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.