Épp ott vannak a polgármester földjei Szigetszentmiklóson, ahol az új ipari park lesz

A meglévő kettő mellé egy harmadik ipari parkot is építenek Szigetszentmiklóson, annak Sáméhegyként ismert részén - írja a 24.hu, hozzátéve, hogy a település fideszes polgármestere biztosan jól jár, neki és a családjanak ugyanis éppen ott vannak a földjei.

Ezek a földek eddig szántóföldek voltak, de átminősítik őket, belterületbe vonják, ehhez az önkormányzat már megadta az engedélyt. A 24.hu szerint így már a többszörösüket fogják érni.

Az új ipari park kialakítása 50 hektárt érint, ebből 16 hektár a közeli Auchané. Hogy a fennmaradó 34 hektárból pontosan mennyi a polgármester és közeli hozzátartozóinak érdekeltsége, azt Szabó József nem árulta el a lap kérdésére, helyette azt mondta, hogy közhiteles nyilvántartásokból kiderül. A 24.hu által véletlenszerűen lekérdezett 10 telekből minden második teleknél kizárólagos vagy résztulajdonosként találták Szabó Józsefet, a feleségét, illetve nővérét, és arra is találtak utalást, hogy Szabóék már elkezdték eladni a telkeiket az ipari parkot kialakító társaságnak.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.