Ha napközben már tavasz is van, azért hajnalban még érezni a telet

Őszintén, nem voltam felkészülve rá, hogy ennyire hideg hajnalunk lesz. A meteorológia szerint Budapesten még istenes az idő, itt pont nem fagy. Kevés ilyen hely van az országban, az Alföldön például mínusz 3, a Vértesben és a Bükkben mínusz 5 fokot is mérnek.

De a tél csak napkeltéig tart. Az időjárásunkat meghatározó anticiklonnak és magassági gerincnek hála folytatódik "az eseménytelen kora tavaszias idő", írja a meteorológia, amely szerint "izgalomra legfeljebb az éjszaka során képződő köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet térbeli elhelyezkedése, illetve tartóssága adhat okot".

Délelőtt az ország leghidegebb, keleti sarkában 1-3, az ország többi részén 6-8 fokig melegszik a levegő, délután pedig felhőátvonulásokkal tartkított napsütés közepette a hidegebb keleti sarokban 8-10, az ország többi részén 12-13 fokig melegszik majd.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.