Ha napközben már tavasz is van, azért hajnalban még érezni a telet

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Őszintén, nem voltam felkészülve rá, hogy ennyire hideg hajnalunk lesz. A meteorológia szerint Budapesten még istenes az idő, itt pont nem fagy. Kevés ilyen hely van az országban, az Alföldön például mínusz 3, a Vértesben és a Bükkben mínusz 5 fokot is mérnek.

De a tél csak napkeltéig tart. Az időjárásunkat meghatározó anticiklonnak és magassági gerincnek hála folytatódik "az eseménytelen kora tavaszias idő", írja a meteorológia, amely szerint "izgalomra legfeljebb az éjszaka során képződő köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet térbeli elhelyezkedése, illetve tartóssága adhat okot".

Délelőtt az ország leghidegebb, keleti sarkában 1-3, az ország többi részén 6-8 fokig melegszik a levegő, délután pedig felhőátvonulásokkal tartkított napsütés közepette a hidegebb keleti sarokban 8-10, az ország többi részén 12-13 fokig melegszik majd.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.