Lezsák Sándor új parlamenti csoportot alapított

2019 február 18., hétfő 18:25
145

Hétfőn új parlamenti csoport alakult a Nemzeti Fórum képviselőiből - közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke. A csoport tagjai Lezsák Sándor, Bartos Mónika, Bóna Zoltán, Csenger-Zalán Zsolt, Font Sándor, Kovács Sándor, Manninger Jenő, Tilki Attila és V. Németh Zsolt fideszes országgyűlési képviselők lettek. Ugyanakkor parlamenti csoport létrehozása a házszabály rendelkezése szerint a tagok frakciótagságát nem érinti, így a Fidesz egyben maradt. 

Fotó: Komka Péter/MTI/MTVA

Lezsák Sándor külön hangsúlyozta, hogy az MDF-ből kizárt és a kizárások miatt kivált, valamint a hozzájuk csatlakozó képviselők által létrehozott parlamenti csoport a Fidesz-KDNP szövetségese.

Lezsák Sándor kitért arra is, hogy a Nemzeti Fórum - amely március 2-án Budapesten tartja országos gyűlését - több polgármestere és önkormányzati képviselője készül az önkormányzati választásokra.

Egyébként a 2014-es önkormányzati választásokon Lezsák Kiskunfélegyházán nem a Fidesz polgármester-jelöltjét támogatta, hanem elindította ellene a saját emberét a Nemzeti Fórom színeiben, aki végül győzni tudott. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt