Szerencsére pont arra járt egy autótolvaj

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szaktudását felhasználva mentett meg egy autóba zárt kisgyereket egy elítélt bűnöző Floridában. A CNN beszámolója szerint rabok egy csoportja éppen útjavításokat végzett Tampa közelében, Pasco megyében, amikor meghallották a kétségbe esett szülők segélykiáltásait.

A páros véletlenül rázárta a kocsit a hátsó ülésen beszíjazott egyéves lányára, miközben a kulcs az első ülésen maradt.

A rabok között szerencséjükre akadt egy, akinek a bezárt autók kinyitása volt a szakterülete, ő egy elhajlított fogas segítségével egy pillanat alatt kinyitotta nekik az autót.

"Istennek hála a világ bűnözőiért, mindannyiótokat tisztellek" - idézte a CNN a megkönnyebbült apát a sikeres szabadítás után. (Via MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.