24.hu: A Fidesz Kubatovot veti be Szegeden Botka ellen

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Sok jel mutat arra, hogy a Fidesz szeretné bevenni az utolsó nagyvárost is, amit ellenzéki polgármester vezet.

Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, országgyűlési képviselő beszédet mond a Békés megyei Tótkomlóson az 1956-os emlékmű avatásán 2016. október 20-án.Fotó: Rosta Tibor/MTI

A 24.hu úgy tudja, hogy a Fidesz beveti a pártigazgató-alelnökét, Kubatov Gábort is, aki 3 hónapja jár le rendszeresen Szegedre, hogy kézbe vegye a helyi pártszervezet ügyeit, ugyanis a lap szerint a helyi Fidesz a korábbi ígéretei ellenére képtelen volt előállni egy, a szocialista Botka László ellen eséllyel bevethető polgármesterjelölttel.

A 24.hu azt írja, Kubatov szombatonként irányítja a városi Fidesz stábülését, ahol a 6-8 legfontosabb helyi pártembernek kell beszámolnia az aktuális feladatokról.

Botka az elmúlt négy önkormányzati választáson mindig 50 százalék feletti eredményt ért el a polgármester-választáson. (24)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.