24.hu: A Fidesz Kubatovot veti be Szegeden Botka ellen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Sok jel mutat arra, hogy a Fidesz szeretné bevenni az utolsó nagyvárost is, amit ellenzéki polgármester vezet.

Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, országgyűlési képviselő beszédet mond a Békés megyei Tótkomlóson az 1956-os emlékmű avatásán 2016. október 20-án.Fotó: Rosta Tibor/MTI

A 24.hu úgy tudja, hogy a Fidesz beveti a pártigazgató-alelnökét, Kubatov Gábort is, aki 3 hónapja jár le rendszeresen Szegedre, hogy kézbe vegye a helyi pártszervezet ügyeit, ugyanis a lap szerint a helyi Fidesz a korábbi ígéretei ellenére képtelen volt előállni egy, a szocialista Botka László ellen eséllyel bevethető polgármesterjelölttel.

A 24.hu azt írja, Kubatov szombatonként irányítja a városi Fidesz stábülését, ahol a 6-8 legfontosabb helyi pártembernek kell beszámolnia az aktuális feladatokról.

Botka az elmúlt négy önkormányzati választáson mindig 50 százalék feletti eredményt ért el a polgármester-választáson. (24)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.