Teltház előtt játszik a válogatott a horvátok elleni Eb-selejtezőn

Telt ház előtt játszhat majd a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki ezüstérmes horvátokkal az Európa-bajnoki selejtezősorozat első hazai mérkőzésén.

Az MLSZ közölte, hogy kedd délelőttre minden jegy elkelt a március 24-én esedékes találkozóra, melyet a Groupama Arénánban rendeznek. A belépőket múlt péntektől elsőként a szurkolói klub tagjai vásárolhatták meg, egységesen 20 százalékos kedvezménnyel, majd hétfőtől mindenki előtt megnyílt a vásárlás. A klubtagok nagy számban éltek az elővásárlási lehetőséggel, az első 3 napon közel 6000 jegy kelt el.

A hazai Eb-selejtezőkre kedvezményes árú bérleteket is lehetett vásárolni, ezekből közel 6000 fogyott. A bérletárusítás első napján több mint 2500-an biztosították a helyüket mind a négy hazai mérkőzésre. (A szurkolói klubtagoknak itt is elővásárlási lehetőségük volt.) A jegyárusítás kezdetére a bérletek közel 90 százaléka elkelt.

A magyar csapat a szlovákok ellen, idegenben kezdi meg a sorozatot március 21-én. A Nagyszombaton sorra kerülő találkozóra már február elején elkeltek a szlovák szövetség által biztosított 2000, vendégszektorba szóló belépők.

A 2020-as Eb-nek 12 ország 12 városa ad otthont, köztük Budapest is. A rendezők – ah részt vesznek – a csoportkörben legalább két meccset hazai pályán játszhatnak, de a kieséses szakaszban már nem. Budapesten három csoporttalálkozóra és egy nyolcaddöntőre kerül majd sor.

Dzsudzsák Balázs az Izland elleni Eb-csoportmérkőzésen 2016. június 18-án.Fotó: Kisbenedek Attila/AFP

A magyar válogatott idei Eb-selejtezői

  1. Március 21.: Szlovákia-Magyarország
  2. Március 24.: Magyarország-Horvátország
  3. Június 8.: Azerbajdzsán-Magyarország
  4. Június 11.: Magyarország-Wales
  5. Szeptember 9.: Magyarország-Szlovákia
  6. Október 10.: Horvátország-Magyarország
  7. Október 13.: Magyarország-Azerbajdzsán
  8. November 19.: Wales-Magyarország

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.