A rendőrség a biztonsági kamera felvétele alapján keresi azokat, akik Kőbányán két embert is durván megvertek

A police.hu azt írja, hogy a BRFK X. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság gyanújával nyomoz ismeretlen tettesek ellen.

Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak február 13-án 19 óra körül egy kőbányai szórakozóhelyen bántalmazták a sértettet. Ez valószínűleg az az eset volt, amikor egy banda fél órán belül két embert is összevert Kőbányán, az egyiküket egy kocsmában. Itt a biztonsági kamera felvétele a gyanúsítottakról:

  1. Az egyik férfi elkövető 25 év körüli, kb. 175-180 cm.
  2. A másik férfi 30 év körüli, kb. 180 cm.
  3. A harmadik társuk 20-22 év körüli, kb. 170 cm.
  4. A negyedik társuk 22-25 év körüli, kb. 165-170 cm.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.