A rendőrség a biztonsági kamera felvétele alapján keresi azokat, akik Kőbányán két embert is durván megvertek

A police.hu azt írja, hogy a BRFK X. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság gyanújával nyomoz ismeretlen tettesek ellen.

Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak február 13-án 19 óra körül egy kőbányai szórakozóhelyen bántalmazták a sértettet. Ez valószínűleg az az eset volt, amikor egy banda fél órán belül két embert is összevert Kőbányán, az egyiküket egy kocsmában. Itt a biztonsági kamera felvétele a gyanúsítottakról:

  1. Az egyik férfi elkövető 25 év körüli, kb. 175-180 cm.
  2. A másik férfi 30 év körüli, kb. 180 cm.
  3. A harmadik társuk 20-22 év körüli, kb. 170 cm.
  4. A negyedik társuk 22-25 év körüli, kb. 165-170 cm.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.