Anyukájának is adott a kerti fóliasátorban termett fűből egy tatabányai díler

A Tatabányai Járási Ügyészség kezdeményezte a letartóztatás határidejének meghosszabbítását annak a tatabányai férfinak az ügyében, aki házának udvarán lévő két fóliasátorban marihuánát termesztett, illetve azt más személyeknek értékesítette.

A 49 éves O. Pétert tavaly novemberben kapták el, miközben füvet adott el, amit a tatabányai házának udvarán két fóliasátorban termesztett. Az ügyészség legújabb közleményéből kiderült az is, hogy 

a termés a vevőkörén túl a saját és édesanyja fogyasztását is fedezte.

Péterék sátraFotó: police.hu

Az ügyészség most azért kezdeményezte, hogy hosszabbítsák meg O. Péter letartóztatását három hónappal, mert tartanak attól, hogy a szabadlábra kerülése esetén a bűncselekmény elkövetését folytatná, valamint a bizonyítást veszélyeztetné. (Ügyészség)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.