Itt a szegény ember Fidesz–KDNP-je: együttműködési megállapodást kötött a Mi Hazánk Mozgalom és a MIÉP

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke a budapesti esemény utáni sajtótájékoztatón elmondta: az együttműködés célja, hogy harmadik utat kínáljanak azoknak, akik sem a Fidesszel, sem az egyesült balliberális tömbbel nem tudnak azonosulni.

Úgy látják, a magyar nép, a magyar nemzet érdeke, hogy a kétpólusúvá váló politikai rendszerben harmadik pólusként olyan pártszövetséget hozzanak létre, amiben a hasonló eszmeiséget valló történelmi pártok, a MIÉP és a Független Kisgazdapárt (FKGP) is részt vesznek. Ennek nyomán írják alá a magyar haza és nemzet felemelését szolgáló, értékalapú megállapodást, elsőként a MIÉP-pel – mondta Toroczkai László.

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke (b) és Nagy Tibor, a MIÉP elnöke kezet fog az együttműködési megállapodás aláírása után Budapesten, a Mi Hazánk irodájában 2019. február 20-án.Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Nagy Tibor, a MIÉP elnöke azt mondta, az ország, a Kárpát-medencei magyarság megmentése a céljuk, és a megállapodás aláírása fontos lépés ezen az úton. Szerinte a mai magyar közéletben óriási az összevisszaság, ezért rendet kell tenni annak érdekében, hogy 100 év múlva is legyen Magyarország.

Kérdésre Toroczkai László azt mondta: hosszú távú együttműködést szeretnének kialakítani a MIÉP-el és az FKGP-vel, az utóbbival hamarosan, várhatóan a jövő hétfőn írják alá az együttműködési megállapodást.

A megállapodás aláírásaFotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Szintén kérdésre válaszolva azt mondta, hogy a Mi Hazánk egy héten belül nyilvánosságra hozza az EP-választási listáját. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.