Orbán Gáspár gyülekezete Jézus nevében lenyúlta a Kétfarkú Kutyapárt híres szlogenjét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Márciusban egy nagy, nyilvános esemény keretében megszűnik, majd, ha jól értem, valami mássá alakul át a Felház, a miniszterelnök fia által alapított karizmatikus keresztény szekta. Ezt az eseményt sok korábbihoz hasonlóan egy nagy, kibérelt rendezvényhelyszínen tartják, és ezúttal az egész Budapestet behálózó plakátkampány is jár hozzá. Többféle plakáttal, amik közül az egyik - Isten bocsássa meg - akkora nyúlás, hogy azon már a legendásan szigorú Keresztelő Szent János is elmosolyodna.  Ez:

Az örök élet + ingyen sör ugyanis a Kétfarkú Kutyapárt híres választási szlogenje, a Felház plakátja meg egy választási szavazólapot formáz.

Na de mi lehet a kapocs a karizmatikus szekták és a kétfarkúak között? 

Több gyanús jel is akad. A pártnak például volt egy Betlehem Csaba nevű képviselőjelöltje az előző választáson:

Véletlen lenne?

Talán az alanti - Világ világossága, ingyen sör és örök élet című - videó is ad némi magyarázatot arra, hogy a Felháznak miért pont a Kutyapárt járhatott az eszében. Ezen Takács Ferenc, a Budapesti Autonóm Gyülekezet nevű, annak idején a Hit Gyülekezetéből kivált, szintén karizmatikus szekta lelkipásztora beszél lelkesen az MKKP-ről és meséli el, hogyan ment el istenről beszélni a párt csillebérci táborába.

(via stickalittle tumblr)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.