Orbán Gáspár gyülekezete Jézus nevében lenyúlta a Kétfarkú Kutyapárt híres szlogenjét

POLITIKA
2019 február 20., 13:02
comments 473

Márciusban egy nagy, nyilvános esemény keretében megszűnik, majd, ha jól értem, valami mássá alakul át a Felház, a miniszterelnök fia által alapított karizmatikus keresztény szekta. Ezt az eseményt sok korábbihoz hasonlóan egy nagy, kibérelt rendezvényhelyszínen tartják, és ezúttal az egész Budapestet behálózó plakátkampány is jár hozzá. Többféle plakáttal, amik közül az egyik - Isten bocsássa meg - akkora nyúlás, hogy azon már a legendásan szigorú Keresztelő Szent János is elmosolyodna.  Ez:

Az örök élet + ingyen sör ugyanis a Kétfarkú Kutyapárt híres választási szlogenje, a Felház plakátja meg egy választási szavazólapot formáz.

Na de mi lehet a kapocs a karizmatikus szekták és a kétfarkúak között? 

Több gyanús jel is akad. A pártnak például volt egy Betlehem Csaba nevű képviselőjelöltje az előző választáson:

link Forrás

Véletlen lenne?

Talán az alanti - Világ világossága, ingyen sör és örök élet című - videó is ad némi magyarázatot arra, hogy a Felháznak miért pont a Kutyapárt járhatott az eszében. Ezen Takács Ferenc, a Budapesti Autonóm Gyülekezet nevű, annak idején a Hit Gyülekezetéből kivált, szintén karizmatikus szekta lelkipásztora beszél lelkesen az MKKP-ről és meséli el, hogyan ment el istenről beszélni a párt csillebérci táborába.

link Forrás

(via stickalittle tumblr)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.