Állt a por Debrecen felett

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kedden a riasztási, szerdán a tájékoztatási küszöbértéket haladta meg a szálló por légköri koncentrációja Debrecenben, közölte a város önkormányzata az ott élőkkel. A Nemzeti Népegészségügyi Központ mérései szerint csütörtökön veszélyes volt levegő minősége Nyíregyházán, míg Debrecen és Miskolc levegőjét egészségtelennek minősítették. Figyelmeztettek: ezekben a városokban még az egészségesek sem szabadna huzamosabb ideig a szabadban tartózkodni. 

Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

A friss meteorológiai előrejelzések szerint pénteken viharos erejű sarkvidéki légtömeg érkezik, így jelentősen javul majd a levegő minősége Debrecenben, írta az önkormányzat közleményében. (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.