Hollik István: Elképesztő

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Éppen ma válaszolt az Európai Bizottság a migránskártyákról, jelentette be Hollik István az M1 adásában csütörtök este. A kormányszóvivő kijelentette:

egészen elképesztő, hogy tényleg léteznek 

ilyen névtelen bankkártyák. Elmondása szerint ezekről 90 ezer ember kap juttatást, 

"és erre az Európai Bizottság az unió adófizetőinek a pénzéből közel negyvenmilliárd forintot fordít."

A magyar kormányszóvivő csodálkozása és aggódása indokolatlan:

1. 

Hogy pontosan mi is áll a hivatkozott válaszban nem tudni, valószínűleg a 2017 óta Görögországban működő ESTIA programról küldtek tájékoztatást, 

amiről minden adatot közzétesznek, havonta.

2.

Hollik 40 milliárd forintnyi adófizetői pénz felhasználása miatt aggódott. Érdekes adat:

a Mészáros Lőrinchez, és családjához köthető cégek tavaly 265 milliárd forintnyi közbeszerzést nyertek el. Ennek 93 százaléka Brüsszelből érkezett, uniós támogatásként. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.