Már szabadult volna a börtönből, de majdnem halálra verte a cellatársát

bűnügy
2019 február 21., 09:59
comments 52

Életveszélyt okozó testi sértéssel vádol a Csongrád Megyei Főügyészség egy férfit, aki a börtönben kis híján halálra verte egy cellatársát. A férfit 10 éves börtönbüntetése végén reintegrációs cellába helyezték szabadulását előkészítendő, itt először összebarátkozott egy cellatársával, de aztán megpróbált neki parancsolgatni, és amikor nem követte az utasításait, akkor megverte. Az áldozat erről csak napokkal később szólt az őröknek, amikor elviselhetetlen fájdalmai voltak, mint kiderült megsérült a lépe, és azonnal életmentő műtétre volt szüksége.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.