Még két nap tavasz

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Jó reggelt kívánok, mint az alábbi ábrán is láthatják, az ország nagy részén jelenleg fagy. De ne aggódjanak, ma és pénteken még marad az elmúlt bő másfél hétben tapasztalt tavasz, napközben az ország javában 11-13 fokig melegszik majd az idő, és többnyire napsütés is lesz.

Magyarország aktuális időjárása 2019. február 21-én, hajnali 5:50-korFotó: OMSZ

Az ország északi részén viszont számítani lehet némi csapadékra is. Ott a felhős időben már ma is csak 6-9 fok lesz.

A kellemes napot enyhe éjszaka követi, van, ahol csupán 8 fokig hűl majd vissza a levegő, hogy aztán pénteken megérkezzen a változást hozó front esőfrontja. Aznap még akár 12 fok is lehet, hogy aztán egy dermesztően hideg, mínusz 10 fokos éjszaka után a hétvégén napos, hideg időnk legyen 3-5 fokos maximumhőmérséklettel.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.