Még két nap tavasz

időjárás
2019 február 21., 04:02

Jó reggelt kívánok, mint az alábbi ábrán is láthatják, az ország nagy részén jelenleg fagy. De ne aggódjanak, ma és pénteken még marad az elmúlt bő másfél hétben tapasztalt tavasz, napközben az ország javában 11-13 fokig melegszik majd az idő, és többnyire napsütés is lesz.

Magyarország aktuális időjárása 2019. február 21-én, hajnali 5:50-kor
photo_camera Magyarország aktuális időjárása 2019. február 21-én, hajnali 5:50-kor Fotó: OMSZ

Az ország északi részén viszont számítani lehet némi csapadékra is. Ott a felhős időben már ma is csak 6-9 fok lesz.

A kellemes napot enyhe éjszaka követi, van, ahol csupán 8 fokig hűl majd vissza a levegő, hogy aztán pénteken megérkezzen a változást hozó front esőfrontja. Aznap még akár 12 fok is lehet, hogy aztán egy dermesztően hideg, mínusz 10 fokos éjszaka után a hétvégén napos, hideg időnk legyen 3-5 fokos maximumhőmérséklettel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.