Még két nap tavasz

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Jó reggelt kívánok, mint az alábbi ábrán is láthatják, az ország nagy részén jelenleg fagy. De ne aggódjanak, ma és pénteken még marad az elmúlt bő másfél hétben tapasztalt tavasz, napközben az ország javában 11-13 fokig melegszik majd az idő, és többnyire napsütés is lesz.

Magyarország aktuális időjárása 2019. február 21-én, hajnali 5:50-korFotó: OMSZ

Az ország északi részén viszont számítani lehet némi csapadékra is. Ott a felhős időben már ma is csak 6-9 fok lesz.

A kellemes napot enyhe éjszaka követi, van, ahol csupán 8 fokig hűl majd vissza a levegő, hogy aztán pénteken megérkezzen a változást hozó front esőfrontja. Aznap még akár 12 fok is lehet, hogy aztán egy dermesztően hideg, mínusz 10 fokos éjszaka után a hétvégén napos, hideg időnk legyen 3-5 fokos maximumhőmérséklettel.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.