Te is ismered gyerekkorodból az érzést, ami a Szépművészeti Múzeumba elvitt MTK-s focisták arcára van írva?

Az NB I-es labdarúgókat múzeumlátogatásra vitték, a képek alapján az agyuk úgy szívta magába a kultúrát, mint a szivacs.

Torghelle Sándor (k) volt válogatott labdarúgó, az MTK játékosa koncentrál egy tárlatvezetésen a Szépművészeti Múzeumban 2019. február 20-án.Fotó: MTK Budapest/Facebook
Az MTK focistái szponzorált egyenruhában figyelik a festményeket a Szépművészeti Múzeumban. Középen Ulysse Diallo, az MTK új igazolása hallgatja a fordítógépet.Fotó: MTK Budapest/Facebook
Te is ismered gyerekkorodból az érzést, ami a Szépművészeti Múzeumba elvitt MTK-s focisták arcára van írva?Fotó: MTK Budapest/Facebook
Balra elöl a 26 éves középpályás, Vas Patrik támaszkodik Máté Gábor szertároson, mögötte kettővel Torghelle Sándor összpontosít.Fotó: MTK Budapest/Facebook
Torghelle Sándor (j) két mobiltelefonnal a zsebében hallgatja a tárlatvezetést.Fotó: MTK Budapest/Facebook

Az MTK játékosai egyébként azért tudtak elmenni a Szépművészeti Múzeumba kulturálódni, mert az Ajka kiverte őket a magyar kupából, így nem kellett szerdán mérkőzést játszaniuk.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.