Egy magyar turistát sodort el a lavina a Magas-Tátrában

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

cas.sk szlovák hírportálra hivatkozva közölte a Blikk, hogy egy magyar hegymászót sodort el a lavina a Magas-Tátrában. A Kis-Tarpataki völgyben szerencsétlenül járt mászóhoz motoros szánokkal siettek a hegyimentők. Miután megtalálták azonnal megkezdték az újraélesztést, de hiába küzdöttek több mint egy órán át érte, az életét már nem tudták megmenteni. A beszámoló szerint pénteken nagyon rossz időjárás volt a környéken. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.