Mészáros Lőrinc egy féldisznót ajándékoz a Mátrai Erőmű minden dolgozójának

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének avatásán a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-ánFotó: Koszticsák Szilárd / MTI

A Mátrai Erőmű dolgozói szívet melengető levelet kaptak a napokban. „Ahogy önök is tudják, a Mátrai Erőmű 2018. május 8-tól a Mészáros csoport tagja” - kezdett bele a jó hírekbe a vezetőség, miután megköszöni a kitartó munkát.

Az Index által megszerzett levél egyéb szívélyes közlések után vesz váratlan, de egyáltalán nem kellemetlen fordulatot:

„A tulajdonos - a menedzsment, az üzemi tanácsok és a munkavállalói érdekképviseletek együttműködésében - úgy döntött, hogy a csoport munkavállalói életvitelének javítása, a tavaszi ünnepekre (Húsvét, Pünkösd) való készülődés jegyében minden család asztalánál ott szeretne lenni, ezért a munkatársakat egy, a csoport termeléséből származó félsertéssel lepi meg.”

Nem árulnak zsákbamacskát, kerek-perec közlik azt is: „a félsertés súlya megközelítőleg 45-50 kg, félbe vágva (negyedelve), 2 db élelmiszeripari zsákba csomagolva.”

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.