Pókembernek nincs ilyen szorítása: a rabló el akart menekülni a mobillal, de a nő rátapadva maradt a 17-es villamoson

Eddig ismeretlen budapesti szuperhőst leplezett le egy biztonságikamerás felvétel. A most publikált, január 21-i esetet bemutató videón az látható, amint egy sorozatrabló a 17-es villamoson megpróbálja elragadni egy utazás közben mobilozó nő telefonját az ajtó nyitásával egyidőben. De a Pókasszony úgy tapad a jogos tulajdonához, hogy a bűnöző csak vele együtt tudja elvinni a telefont, így a nő segítségére siető utasok körbe tudják fogni a fickót a Zsigmond téri megállóban. 

Az Index vonatkozó cikke szerint a férfi később mégis sikeresen meglépett a megállóból, hogy egy jó hónapra a rá végül az otthonában kapja el a rendőrség. Ugyanez a 28 éves férfi volt egyébként az, aki január elején egy idős férfi táskáját próbálta elrabolni a Margit híd budai hídfőjénél, szintén egy villamosról, de akkor is sikertelenül próbálkozott. A férfi ugyanis nem engedte el a táskát, a rabló őt is lerántotta, de abban az esetben az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.