Pókembernek nincs ilyen szorítása: a rabló el akart menekülni a mobillal, de a nő rátapadva maradt a 17-es villamoson

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Eddig ismeretlen budapesti szuperhőst leplezett le egy biztonságikamerás felvétel. A most publikált, január 21-i esetet bemutató videón az látható, amint egy sorozatrabló a 17-es villamoson megpróbálja elragadni egy utazás közben mobilozó nő telefonját az ajtó nyitásával egyidőben. De a Pókasszony úgy tapad a jogos tulajdonához, hogy a bűnöző csak vele együtt tudja elvinni a telefont, így a nő segítségére siető utasok körbe tudják fogni a fickót a Zsigmond téri megállóban. 

Az Index vonatkozó cikke szerint a férfi később mégis sikeresen meglépett a megállóból, hogy egy jó hónapra a rá végül az otthonában kapja el a rendőrség. Ugyanez a 28 éves férfi volt egyébként az, aki január elején egy idős férfi táskáját próbálta elrabolni a Margit híd budai hídfőjénél, szintén egy villamosról, de akkor is sikertelenül próbálkozott. A férfi ugyanis nem engedte el a táskát, a rabló őt is lerántotta, de abban az esetben az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.