RTL Klub: meghalt a fiú, akihez fél óra alatt ért ki a mentő

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az RTL Klub Híradója péntek esti adásában közölte, úgy tudják, hogy

meghalt az a 17 éves fiú, aki kedd délután esett össze a Nyugati téri metróaluljáróban.

Miután megjelent a felháborodott Facebook-poszt arról, hogy Budapesten egy fiatal, húsz év körüli fiú újraélesztéséhez fél óra alatt ért ki a mentő a Nyugati téri aluljáróba, amely gyalog körülbelül három és fél percre van a Markó utcai Központi Mentőállomástól, a 444 egészségügyi blogjában dr. Kunetz Zsombor mentősök beszámolói alapján rekonstruálta az eseményeket. Ezután az Országos Mentőszolgálat elismerte:

emberi mulasztás miatt érkezett későn a mentő a Nyugati-pályaudvarhoz.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.