Szexuális visszaélésekkel vádolják R. Kellyt

Úgy tűnik nem voltak alaptalanok az évek óta hallható pletykák: pénteken hivatalosan is megvádolták 10 rendbeli szexuális bűncselekménnyel R. Kellyt. A BBC közlése szerint csak néhány hete indult a sztár ellen a nyomozás, és ennyi idő alatt összegyűlt a vádhoz az elegendő bizonyíték. Hivatalosan nem erősítették meg, de úgy tudni, hogy 

a tíz bűncselekményből négynek az áldozata a bántalmazáskor 13-16 éves vol.

Az énekes továbbra is tagad, az első tárgyalás várhatóan március 8-án lesz.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.